kroatien
    Tirsdag 25 juni 2019
  Ferie i Kroatien  -  Istrien
 
 

Ferietilbud Kroatien

Last minute

  Bed and Breakfast
  Bondegårdsferie
  Camping-Resort
  Feriehuse
  Hotel
  Dubrovnik
  Istrien
  Kvarner og højlandene
  Vennerafmeld

 Ferieguide  
 Flyselskaber  
 FRIENDS  
 Kontakt  
 Ruteplan  Umag


Umag er en by i det vestlige Kroatien, med et indbyggertal på ca. 13.000. Byen ligger i området Istrien, på kysten til Adriaterhavet. I Umag er turismen startet i slutningen af 1800.
Umag kysten er perfekt for dem der vil have relax og fornøjelse. Umag tilbyder hoteller, lejligheder, bumgalows, camping, strande, casinoer, og specielle programmer for ældre mennesker, jæger og folk der elsker naturen.

Med en køretur på blot 21 km ankommer du til Grosnjan der ligger på en bakke, og ligger langt væk fra larmen der kommer fra hovedvejen. Fæstningsværker dateres tilbage til den venetianske periode. Under den tyske besættelse blev byen sat i brand, med mistanke om at nogle havde hjulpet nogle partisaner med at flygte. Først efter 1970 med en sammenslutning af kunstnere både italienske, tyske, kroatiske og engelsk blev byen genopbygget husene i landsbyen, ved blandt andet at indsætte nogle kunstværksteder der stadig er aktive. Atmosfæren er magisk, og markerne er fulde af oliventræer og vinstokke. Minder meget om Toscana. Mens du kigger dig om i byens flotte smalle gader, kan du høre musikerne der øver. 34 km væk kommer du til byen Motovun. Landsbyen ligger på en klippe, og er indgangen til den spektakulære middelalder. Herfra er udsigten betagende. Her kan du smage trøfler som findes i byens nærområde.

Umag er en helbred resort i Kroatien, hvor det er muligt at dyrke mange sport: football, bowling, miniature golf, ridning, cycling, rowing, yachting, windsurfing, water skiing, undervand fiskeri. Umag ACI Marina tilbyder 500 ankerpladser. Økonomien er baseret på lanbrug, vindyrkning, fiskeri og turismen. Byens strukturen er middelalderlig.
Events/Seværdigheder
15.07-21.07-2019 Croatia Open
Brijuni National Park
Lokale specialiteter
  Grillkød
  Ravioli
  Polenta
  Spider crab
  Risotto med fisk
  Grillet fisk
  Kulen
  Svampe
  Fileki
  Goulash
  Oliven Olie
  Minestrone
  Trøfler
  Skinke
  Gnocchi
Lokale vine
  Malvasia
  Terrano
Klima
 
Luft 
jan
8
feb
11
Mar
14
april
18
maj
22
juni
225
juli
28
aug
27
sep
23
okt
20
nov
15
dec
11
Aktiviteter
  Golf Club Adriatic
  Klub Histria
  Golf Klub Umag
  Istra Bike
Attraktioner
Umag
DET KROATISKE TURISTRÅD har stillet billederne til rådighed
Umag
Ridning i Umag
Umag
Umag
Overnatning i området
  Bed and Breakfast Umag
  Bondegårdsferie Umag
  Camping-Resort Umag
  Feriehuse Umag
  Hotel Umag