Centralkroatien – Tag på hyggelig ferie

I Centralkroatien findes blandt andet ’den glemte hovedstad’, Zagreb. Denne del af landet strækker sig fra den lange, smukke kyststrækning ind i landet og byder på en lang række forskellige kulturelle, gastronomiske og historiske oplevelser for hele familien. 

Nyd godt af de mange spændende muligheder i det smukke land, der på gode dage har udsigt hele vejen til Italiens østkyst og grænser ud mod det glitrende Adriaterhav med en lang, attraktiv kyststrækning.

Oplevelser i Centralkroatien

Hovedstaden Zagreb er det mest besøgte sted i denne del af landet og indbyder til hyggelige besøg på små cafeer og slentreture gennem de smalle, snoede gader. Det er en by, der i dag er præget af en spændende blanding af den klassiske kultur og den moderne verden, der rykker tættere på med den nye generation. 

Er du ikke til de mest turistbesøgte områder, så findes der også en række mindre middelalderbyer i området, som er værd at opleve. Her kan du indsnuse den historiske stemning og nyde klassisk, kroatisk cuisine på de mange restauranter eller cafeer. 

Camping i Centralkroatien

Hele området omkring landets hovedstad lægger op til campingferier for hele familien. Der findes utallige skønne pladser med rig mulighed for at overnatte en enkelt nat eller slå teltpælene i og nyde en hel ferie under den kroatiske sol. 

Denne form for ferie giver dig muligheden for at bevæge dig væk fra de mest turistede områder og strande og i stedet opleve Kroatien fra en mere autentisk og uspoleret side, der er utroligt tiltalende. Nyd den afslappede stemning på de mange forskellige pladser og find dem, der passer bedst til jeres ønsker. 

Alt fra de helt klassiske pladser med det mest nødvendige til de mere udstyrede versioner med pool, restaurant og lignende. 

Overnatning i Centralkroatien

Er I ikke til campingferie, så er der også mange andre muligheder for at overnatte forskellige steder i regionen. På kør-selv-ferie, kan der bookes forskellige overnatninger på lokale hoteller, Bed and Breakfasts og krolignende etablissementer, der serverer lokale specialiteter og ofte kan byde på informationer om mindre kendte seværdigheder og oplevelser.

Ønsker I hotelovernatninger, findes der også et bredt udvalg af hoteller i forskellige prisklasser og med forskellige grader af luksus. Især hovedstaden, Zagreb, kan tilbyde luksuriøse overnatningsmuligheder lige ned til vandet og med udsigt over den idylliske middelalderby. 

Området byder på alt, hvad du kan ønske dig og lidt mere.