Rijeka ved Adriaterhavet

Ved kysten til Kvarnarbugten ved Adriaterhavet findes den kroatiske by, Rijeka, som i mange år har været forbundet med industrien i byens havneområde. Det er dog langt fra det, der kendetegner byen. Rijeka er nemlig også et fantastisk rejsemål for dig, der gerne vil nyde en solferie ved havet og samtidig kunne opleve byens smukke arkitektur, historiske bykerne og skønne naturoplevelser. 

Rijeka byder på både shopping, sightseeing, solbadning og naturoplevelser for folk i alle aldre, så skal du booke sommerferie i Kroatien er byen et rigtig godt bud på en destination, der kan det hele og samtidig er relativt tyndt besøgt af turister.

Shopping i Rijeka

Der er utallige muligheder for at shoppe i byen, der uden tvivl er en turistby, men som også byder på en lang række muligheder for at shoppe som de lokale, både når det kommer til dagligvarer og detail. Du kan shoppe i al slags vejr, for byen har ikke mindre end fire forskellige shopping centre, der indeholder butikker for enhver smag og aldersgruppe. 

Er vejret til det, så kan du også besøge byens lange gågade, der har adskillige butikker med alt fra tøj og sko til lokale souvenirs. Her kan du også tage en tur ned ad de tilstødende gader, hvor de mindre butikker liger side om side med deres udvalg af mere specielle varer. 

Naturoplevelser i byen

Der er ingen tvivl om at stranden er den største naturoplevelse, når du kommer til Rijeka og det er også netop på grund af den, at de fleste vælger netop denne kroatiske kystby som deres feriedestination. 

Den lange kyststrækning, der ligger både langs selve byen, men også strækker sig langt i begge retninger byder på flere forskellige former for strand, alt efter, hvad du foretrækker. Der findes de klassiske sandstrande, klippestrande, havneanlæg og andre spændende muligheder for at kombinere sol og vand. 

Overnatningsmuligheder i Rijeka

Byen er et turistområde og derfor er der også mange muligheder for overnatning både på hoteller, Air BnB og campingpladser. De lækreste hoteller ligger helt ned mod stranden med pool områder og privat strand for deres gæster. Du kan også finde mere økonomiske løsninger for både par, singler og familier, der rejser sammen, for byen bugner af feriehuse og -lejligheder, gode campingpladser og spændende private lejligheder, der udlejes til områdets gæster. Nyd en skøn og klassisk strandferie i Kroatiens skønneste kystby, Rijeka.