Zagreb er en skøn ferie destination i Kroatien

Drømmer du om at rejse ud og opleve verden, men vil du gerne prøve noget andet end de helt klassiske rejsemål, så er Kroatien og den billedskønne hovedstad, Zagreb, måske svaret for dig. 

Den historiske by byder på både smuk og historisk arkitektur, hyggelige gader og fantastiske restauranter for alle smagsløg. Byen er endnu en overset perle, så derfor kan du også være sikker på ikke at træde ind i en turistby på samme måde, som du ellers kan opleve det i andre, mere populære storbyer. 

Shopping i Zagreb

De snævre og slyngede gader er en sand skattekiste, når det kommer til butikker med spændende muligheder for shopping. Du finder alt fra klassiske souvenirbutikker over små tøjhandlere til specialbutikker med diverse skønne lokale og nationale skatte. 

Hvad enten du er på udkig efter tøj, sko, kunsthåndværk eller noget helt fjerde, så kan du med garanti finde det i byens mange butikker på ægte kroatisk manér. Byens gader bugner af sjove butikker og et fantastisk cafeliv, der giver muligheden for en pause med lidt at drikke eller spise. 

Naturoplevelser i byen

Ud over at være en fantastisk by at tage på oplevelse i, så rummer Zagreb også rig mulighed for grønne oplevelser. Der ligger en lang række smukke, grønne områder i byen, der både tæller muligheden for at nyde en medbragt frokost i det grønne, men også for at besøge byens historie og seværdige bygningsværker. 

Se blandt andet Den Grønne Hestesko eller Vandmøllerne i Rastoke, der begge er naturoplevelser, men som står i stærk kontrast til hinanden med menneskeskabt og tæmmet natur mod møllernes vilde og utæmmede omgivelser.

Overnatningsmuligheder i Zagreb

Hvis du har besluttet dig for at Zagreb er et besøg værd, så er der utallige muligheder for at finde overnatningsmuligheder i alle prisklasser. Både byen selv og hele landet er et fantastiskrejsemål for dig, der drømmer om en kør-selv-ferie i bil eller måske drømmer om at opleve Kroatien i autocamper. 

Du kan vælge at blive i byen eller tage en tur i bilen langs den kroatiske kyst og opleve de smukke strande og det blå hav, der ligger klar til en dukkert og en afslappende dag i solen. På samme måde ligger der også en række hoteller i og omkring byen, der giver gode muligheder for dig, der gerne vil bo i mere luksuriøse omgivelser, eller som bare gerne vil lade bilen stå derhjemme.